Complete oral health care for all the family

ПРОДУКТИ ЗА ДЕЦА

Детската серия продукти с марка Aquafresh, са разработени специално, за да се грижат за специфичните нужди на детските зъби:

  • Зъбите и венците при децата все още се развиват, поради което изискват специална грижа
  • Детските пасти за зъби Aquafresh са с много деликатен вкус на мента, за да могат децата да мият зъбите си с удоволствие
  • Те съдържат по-малко количество флуорид, съобразено с препоръките на стоматолози.
  • Нежните и меки влакна на детските четки за зъби почистват зъбите и подпомагат да се предпазят венците
  • Разноцветни дръжки с формата на весели герои, създават настроение и насърчават децата да мият зъбите си

Aquafresh Milk Teeth

Aquafresh Milk Teeth 0-2
Четката Aquafresh Milk Teeth е специално разработена от дентални специалисти за деца от 0-2 години, за да помогне за по-доброто и цялостно почистване на ценните първи зъбки. Разнопосочните меки влакна обхващат всяко зъбче. Гъвкавате глава се огъва, за да поеме излишния натиск при четкането.

Aquafresh Little Teeth

Aquafresh Little Teeth 3-5
Пастата за зъби Aquafresh Little Teeth е специално разработена за деца между 3 и 5 години. Пастата предоставя нежна грижа и защита от кариес за млечните зъби, за да подпомогне постоянните зъби да пораснат здрави и силни.
Не съдържа захар, с мек ментов вкус.
50 мл

 

Aquafresh Little Teeth 3-5
Четката Aquafresh Little Teeth е специално разработена от дентални специалисти за деца между 3 и 5 години и предлага гама от весели герои – акула, заек, тигър и крокодил, които да забавляват децата и да ги насърчат да мият зъбите си. С меки влакна

Aquafresh BIG Teeth

Aquafresh Big Teeth
Пастата за зъби Aquafresh Big Teeth е пенеща се паста за зъби, специално разработена от дентални специалисти за деца на възраст между 6 и 8 години. Тя помага да се защити емайлът от кариеси, предизвикани от киселините в плаката. Не съдържа захар, с мек ментов вкус.
50 мл

Aquafresh Big Teeth
Четката Aquafresh Big Teeth е специално разработена от дентални специалисти за деца на възраст между 6 и 8 години. Тя има модерен дизайн на главата и влакна със смесена дължина, предназначени да почистват различните по размер зъби, местата на липсващите зъби и венците, докато децата се учат да почистват зъбите си сами. С меки влакна.

Aquafresh BIG Teeth

Детска вода за уста Aquafresh Big teeth - Цялостна защита на детската уста
Новите постоянни зъби не са толкова силни, колкото мислите. Емайлът на първите постоянни зъби е по-мек и уязвим на кариеси, а смесицата от млечни и постоянни зъби ги прави по-трудни за почистване. Детската вода за уста Aquafresh Big teeth достига до местата, които четката пропуска. Не съдържа алкохол и захар и има приятен плодов вкус. За деца на 6+ години. Да се използва 2 пъти на ден съгласно указанията на етикета. 300 ml

Паста за зъби Aquafresh Advance 9-12 години

Специално разработена за деца от 9 до 12-годишна възраст

Защото на новите постоянни зъби им отнема до 3 години да достигнат крайната си здравина.

Експертна защита за деца от 9 до 12-годишна възраст

Между 9 и 12-годишна възраст в устата на детето изникват най-много постоянни зъби, в сравнение с всеки друг етап на растеж. Емайлът на тези зъби е с 50% по-податлив на атаките на киселините от захарите, тъй като е по-мек и му отнема до 3 години да достигне крайната си здравина. Нашата нова паста за зъби Aquafresh Advance осигурява експертна грижа и защита за по-силни постоянни зъби.

Паста за зъби Aquafresh Advance доставя флуорид в емайла, а по-малко абразивната формула осигурява 6 ключови ползи, които са важни за заздравяване на развиващите се зъби.
- Защита от кариес
- Защитава емайла
- Здрави венци*
- Бори се с плаката
- Нежна към зъбите
- Почиства труднодостъпните места

*при миене на зъбите два пъти дневно