Complete oral health care for all the family

3–5 г. Little Teeth / Малки зъби

До третата година поникват всички млечни зъбки

Сега, след като млечните зъбки са поникнали, искаме да сме сигурни, че всяко зъбче е защитено и здраво. Емайлът на млечните зъбки е 50% по-тънък от този на възрастните, затова миенето е важно, за да се предпазват от кариес.

Паста и четки за зъби Aquafresh Little Teeth за малки деца

Пастата за зъби Little Teeth е специално разработена от денталните експерти за деца между 3 и 5 години. Тя осигурява нежна грижа и е с ниска абразивност, като същевременно защитава от захарната киселина (благодарение на флуорида) за заздравяване и активно предпазване на детските зъбки от кариес, причиняван от захарите в ежедневието, като бонбоните и снаксовете.

Специалните ни четки за зъби Little Teeth с любими на децата забавни герои също помагат миенето на зъбките да се превърне в забавление за тях.

Формата на дръжките улеснява хващането им от малките ръчички, а гъвкавата глава помага за предпазване на венците от нараняване.

Четки за зъби Aquafresh Little Teeth

Запознайте се с
нашите забавни герои:

Крокодилчето Кърт
Зайчето Бела
Тигърчето Тили
Акулата Сами

  • Цветните, свалящи се капачета за защита на влакната привличат интереса на децата и ги насърчават да си мият зъбките*
  • Удобна за хващане дръжка за улесняване на четкането*
  • Меките влакна почистват зъбките и запазват венците здрави, като намаляват риска от нараняване

*Деца под 6 години трябва да се наблюдават по време на миене на зъбите

Лесни начини да превърнете миенето на зъбите в забавление за детето

Работили сме с много деца и техните родители, за да помогнем на малките да се отнасят отговорно към миенето на зъбите и да съдействаме за създаването на добри навици от най-ранна детска възраст. Ключът е в забавлението. Затова открийте как можете да помогнете на детето си да се грижи с удоволствие за зъбите си.