Complete oral health care for all the family

Пасти и четки за зъби Aquafresh за деца

Поникването на първото зъбче на детето ви е много вълнуващ момент в развитието му (и със сигурност нещо, което си заслужава да увековечите в бебешкия албум). В тази връзка, никога не е прекалено рано да научим децата на добри навици за поддържане на устната хигиена. Всъщност миенето на зъбите трябва да започне от момента, в който пробие първото зъбче.

Също както и при възрастните, бебешките зъбчета трябва да се мият поне два пъти на ден, за да се запазят хубави и здрави. Наясно сме обаче, че малките немирници не са много въодушевени, когато трябва да си мият зъбите, затова ние ще ви споделим няколко хитрости, за да превърнете тази дейност в забавление. Да, забавление. Това е още един начин Aquafresh да ви помогне в грижата за устната хигиена. 

Лесни начини да превърнете миенето на детските зъби в забавление

Работили сме с много деца и техните родители, за да помогнем на малките да се отнасят отговорно към миенето на зъбките и да съдействаме за създаването на добри навици. Ключът е в забавлението. Затова открийте как можете да помогнете на детето си да се грижи с удоволствие за зъбите си.